Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


-Dansk-Svensk Gårdshund,

-Border Collie.

Bårvas Jamila

NO32035/15 (Nova)

Nova

Født: 25.12.2014

Høyde:ca.50cm.

Vekt:

HD: A

AD: 0

CEA: Fri

Øyelyst: Fri 04/01.2019

DNA testet

Gjeterhundprøve Godkjent kl.1 (76 poeng)

Nova har vist seg ha fantastisk gode gjeteregenskaper. Hun ble raskt tent på sau og har en naturlig fin avstand til sauen, jobber bra med passelig mye eye. Tåler å bli korrigert, bare aksepterer og er like påskrudd igjen. Masse power! På agilitybanen er hun blant de raskeste i norge, men med høy fart er det vanskelig å være pressis i alle momenter. Men jeg er trygg på at det kommer med litt mer erfaring. 

Å ha i hus er Nova den enkleste hunden jeg noensinne har eid. Hun er trivelig og sosial innad i flokken, men er litt skeptisk til fremmede hunder. Men selv om hun er litt engstelig velger hun å være underdanig framfor konflikt.Hun er veldig trygg på mennesker og elsker barn. Hun har vært med meg på turer gjennom Europa og opplevd storbylivet og de mest bråkete miljø uten å synes det er noe annet å gøy. Så hun er ikke lydsensitiv eller skuddberørt. Hun kan bli litt trigget av andre hunder i trening og hun er litt i overkant glad i vann.